Ibiza del Galleria

Een uit de hand gelopen hersenspinsel zou de één het noemen. Ik zie het echter meer als een geslaagd kunstproject.

De zomer van 2011. Voor velen er één om nooit te vergeten, vanwege het slechte weer, een huwelijksaanzoek, een nieuwe baan, you name it. Voor 14 mensen tussen de 25 en 35 was het echter een weekje Ibiza. Nee geen “O o Cherso” taferelen, maar een sophisticated, gelikt tripje waar mooie outfits en een glimlach een vereiste zijn. En niet te vergeten: een uithoudingsvermogen waarvoor je meer conditie moet hebben opgebouwd dan dat uurtje sportschool eens per week.

Het begon allemaal na drie tripjes Ibiza. Twee als vrijgezel (met je soulmate-vriendin, jeeeh!) en één met je nieuwe lover (waarbij je op je eerste date sowieso pas om 9:30u thuis was dus waarom niet een weekje samen naar Ibiza?). Mensen werden ontmoet en plannen werden gesmeed. Ik moest en zou met leuke mensen een week in een villa met zwembad op Ibiza verblijven. No yoga retreats for me, slechts een weekje mezelf gedragen als een mid 20 puber! Heerlijk…!

Dus ben ik op onderzoek uit gegaan om mezef te oriënteren op de perfecte villa. Op de één of andere manier was het niet lang zoeken, alsof het op me zat te wachten “casa de blana”. Voordat ik mijn officiële go kon geven voor deze villa moest ik natuurlijk wel eerst op zoek naar die leuke mensen. Nou meen ik het geluk te hebben dat mijn vrienden in mijn ogen hele leuke mensen zijn dus hoppa mail eraus en afwachten geblazen…

2 weken later was het zover, onze trip naar Ibiza was een feit! Vliegtickets werden geboekt en nieuwe plannen werden gesmeed. Zo ook het briljante idee van een ‘bonte avond’. Waarom ook niet, even terug naar je studententijd, schoolkamp of waar ze dan ook maar dit soort avonden verzorgen. Iedereen moest een act verzinnen… Uiteraard werd dit tijdens de vrijdagmiddag borrel op de Noordermarkt elke week druk besproken.. Heb jij al een idee? Heb je tips? etc… niemand liet iets los…..

Eenmaal aangekomen bij de villa en ons te hebben geinstalleerd bij het zwembad met een heerlijke cava, zaten wij nog vol smart op onze laatste twee freunden te wachten. En ja hoor.. een taxi. Gezellig daar zijn ze! Maar wat heeft S. in godsnaam allemaal bij zich? Nieuwsgierig…. dat waren we! Gelukkig hoefden we niet lang te wachten. Het schildersdoek werd uitgerold en de verf werd uitgestald. De kunstenaar in kwestie vertelde ons dat wij een week de tijd hadden om dit enorme doek te verblijden met onze meest creatieve ingevingen. Jeeeh we konden niet wachten. Wat is er nou leuker dan als een kleuter los te gaan op een schildersdoek.. Het resultaat is zeker daar! Nu kan ik natuurlijk wel allemaal gaan vertellen wat erop staat, wat het voorstelt, op welk moment wij dit hebben gecreëerd, maar dat laat ik liever aan jou over….

Wat heb je nodig?

  • Een ticket naar het meest verslavende eiland van Europa;
  • Een droomvilla voor een prima prijsje;
  • Verf (in de meest vrolijke kleuren) en een schildersdoek; en
  • 14 open minded leute uit de immer rivaliserende steden Amsterdam en Rotterdam.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s